Velkommen til matfaglig.no

matfaglig.no

Meny

  • Storfe
  • Gris
  • Sau / Lam
  • Varekunnskap
  • Grilling
  • Koldbord
  • Smørbrød / Tapas
  • Oppskrifter
  • Jul
  • Påske
  • Fisk
  • Baking
  • Selskapsmat
  • Ferdigretter

Gris

På nettstedet vil du finne det meste om stykningsdelene av gris, Hvor de forskjellige delen sitter på slaktet

Gris Klikk her , hvis du vil vite mer om gris – Stykningdsdelene (Power point versjon)

Svinekam
Hjemmelaget svinesnitzel
Svin indrefilet med ost og bacon

Bruksomrader gris
Gris knoke labb
Gris Nakke
Gris bog
Gris sideflesk
Gris kam
Gris skinke
Gris mellompart
Stolt drevet av WordPress · Tema: Suits av Theme Weaver | Norsk oversettelse: Julius Getz Mørk.