Velkommen til matfaglig.no

matfaglig.no

Meny

  • Storfe
  • Gris
  • Sau / Lam
  • Varekunnskap
  • Grilling
  • Koldbord
  • Smørbrød / Tapas
  • Oppskrifter
  • Jul
  • Påske
  • Fisk
  • Baking
  • Selskapsmat
  • Ferdigretter

Storfe

På denne siden vil du finne det meste om stykningsdelene av storfe, hvor de forskjellige delen sitter på slaktet.

Storfe | Klikk her, hvis du vil vite mer om storfe – stykningsdelene (Power point versjon)

Hva kan du lage av ytrefilet
Hva kan du lage av mørbrad
Hva kan du lage av entrecote
Hva kan du lage av rundstek
Rullade av ytrefilet
Kjøttdeig rullade

Storfe stykningsdeler

Forpart

Bruksomrader forpart storfe
Bog storfe
Bryst-bibringe storfe
Høyrygg storfe
Nakke-knoke forpart
Entrecote

Bakpart

Bruksomrader bakpart
Bakknoke
Lårtunge
Bankekjøtt
Rundstek
Flatbiff
Mørbrad
Culotstek
Filetkam
Ytrefilet
Indrefilet
Bibringe
Slagside

Stolt drevet av WordPress · Tema: Suits av Theme Weaver | Norsk oversettelse: Julius Getz Mørk.